OGame-TR Forum Ana Sayfası OGame-TR
Türkçe OGame Rehberinizin Forumu

:: SSS :: Arama :: Üye Listesi :: Kullanıcı Grupları :: Kayıt Ol
:: Profil :: Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun :: Login 

Puanlama Sistemi
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    OGame-TR Forum Ana Sayfası -> OGame-TR / OGame
Yazar Mesaj
Aragath

Aragath oldukça gayretli 

MesajTarih : Pts May 01, 2006 16:05    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

ben saniyesinde yaptım.sıralama secem,keroine,secem.bu şekilde sana iki rep verebildim.belki 20 yi geçmişindir

secem

secem forumun değerli bir üyesi secem forumun değerli bir üyesi 

MesajTarih : Pts May 01, 2006 16:06    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

Aragath demiş ki:
ben saniyesinde yaptım.sıralama secem,keroine,secem.bu şekilde sana iki rep verebildim.belki 20 yi geçmişindir

ama güzelim ben bugün 1 tanecik kırmızıcık kullandımmm

Aragath

Aragath oldukça gayretli 

MesajTarih : Pts May 01, 2006 16:10    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

o zmn bilemiycem.çünkü keroinenin dediği gibi oluyor bende.yetkililer Very Happy yardımcı olur artık Very Happy

Aragath

Aragath oldukça gayretli 

MesajTarih : Pzr May 07, 2006 15:19    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

Yav bu rep puanı verirken kısa bir mesaj yazabiliyoruz ya.o yazının renk kodu değişsin bence.oradan kısacık msj atmak daha iyi oluyor.yani biraz koyu bir renk olsun.her seferinde kafamı ekrana sokmak zorunda kalıyorum Very Happy

DuMaNYaK

DuMaNYaK herkesçe tanınıyor ve işini iyi yapıyor DuMaNYaK herkesçe tanınıyor ve işini iyi yapıyor DuMaNYaK herkesçe tanınıyor ve işini iyi yapıyor 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 00:40    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

YAZIYI YAZDIKTAN SONRA CTRL+A YAP Wink

Aragath

Aragath oldukça gayretli 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 00:46    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

dumankemal demiş ki:
YAZIYI YAZDIKTAN SONRA CTRL+A YAP Wink

duman gece gece gene bombayı patlatmışın Very Happy
yav güzel arkadaşım yazıyı görmeyerek yazdıktan sonra ctrl+a yapsam nolcak Smile yazı koyu olsun ki ne yazdığımı yazarken görüyüm.yazdıktan sonra bakmasını bizde biliriz.yani forumdaki gibi olsun ya yazı yada arka fon rengi değişsin.Çok mu bişey istedim yav Razz

DuMaNYaK

DuMaNYaK herkesçe tanınıyor ve işini iyi yapıyor DuMaNYaK herkesçe tanınıyor ve işini iyi yapıyor DuMaNYaK herkesçe tanınıyor ve işini iyi yapıyor 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 06:40    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

TAMAM ANLADIK GÜZEL KARDEŞİM DE ESKİSİNDEN HERHALDE DAHA ANLAŞIŞLIR OLUYODUR CTRAL+A İLE...

ESKİDEN YAZINCADA YAZDIKTAN SONRADI OKUNAMIYODU ŞİMDİ EN AZINDAN YAZDIKTAN SONRA OKUNUYO...

tennozer

tennozer forumun değerli bir üyesi tennozer forumun değerli bir üyesi 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 07:19    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

Aragath demiş ki:
Yav bu rep puanı verirken kısa bir mesaj yazabiliyoruz ya.o yazının renk kodu değişsin bence.oradan kısacık msj atmak daha iyi oluyor.yani biraz koyu bir renk olsun.her seferinde kafamı ekrana sokmak zorunda kalıyorum Very Happy

ctrl + + tuşlarına basınca pencere yaklaşıyor belirli bir sureden sonra okunur hale geliyor tabi firefoxda diğer browserlarda daha değişik

Aragath

Aragath oldukça gayretli 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 09:53    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

yav tamam çok sağolun ama ben yazı rengi koyulaşsın istedim.yani neden uğraşalım ki Very Happy gereksiz bi uğraş.zaten cvp veren de olmadı, ben de bişi demedim ztn Very Happy ee duman tennozer havalar nasıl,iş güç fln? Razz

DuMaNYaK

MesajTarih : Pts May 08, 2006 11:27    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

o olmuyo işte biz sana değişik yollar gösterdik...
neyse...

deso

deso oldukça gayretli 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 12:40    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar benimki kırmızı, nasıl tekrar yeşil olabilir?

keroine

keroine forumun değerli bir üyesi keroine forumun değerli bir üyesi 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 13:00    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

sana pozitif rep verildikçe yeşerirsin Wink

deso

deso oldukça gayretli 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 13:02    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

Tamam, teşekkürler, o zaman biraz pozitif rep verir misiniz(hakediyosam)

lazrail

lazrail yükselme yolunda ilerliyor 
Nerden: yoğurdun pekmezin bol olduğu,yiğidin harman oldugu yerden

MesajTarih : Pts May 08, 2006 19:56    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

deso demiş ki:
Tamam, teşekkürler, o zaman biraz pozitif rep verir misiniz(hakediyosam)

manav mı lem burası Razz bana ordan 2 kilo yeşil sogan pardon rep verir misin.. puhahha Very Happy

neyse saka tabi..veririz veririz!! sen faideli bilgiler koy foruma veririz..

jak_and_daxter

jak_and_daxter daha yolun başında 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 20:48    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

reklam gibi olmasın ben ogame yi pek açmıom knight online die bir oyun oynuom size de önerirrim ama bağımlılık yapıyor ben onun için forumlara bakıyorum www.kanka.net sitesinden oyunla ilgili bilgi alıyorum orda terazi ye tıklıon ona beğendim beğenmedim die pencere acılıo seciosun ona rep gidio isterseniz sayın admin siz siteye girip bakın bilgilerinize arz ederim...

bu arada link verdim ama ne yapayım o siteye herkes girsin demiorum reklam deil özür özür özür özür Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Sad Sad

tennozer

tennozer forumun değerli bir üyesi tennozer forumun değerli bir üyesi 

MesajTarih : Pts May 08, 2006 21:05    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

burdada öle bir sistem var su anda sölemiş olduğun gibi terazi misali yeşil nokta

keroine

keroine forumun değerli bir üyesi keroine forumun değerli bir üyesi 

MesajTarih : Sal May 09, 2006 19:01    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

advocado demiş ki:

- Ayni yeşil noktaya tıklanarak (eger kişi puanlama hakkına sahipse) o mesaja pozitif ya da negatif bir oy verilebilir
- Bu yeşil noktalar, kullanıcının her 1000 mesajı için, foruma kayıtıi olduğu her 365 gün için ve sahip olduğu her 500 puan için 1 tane artarlar
- Üye Listesi'nde üyeleri artık Puanlama kriterine göre de sıralatabilirsiniz

bişi soracam bu +1 yeşil 1000 mesaj yazınca geliyordu deyilmi ala ala hişbişşi anlamadım Böee

En son keroine tarafından Prş Hzr 15, 2006 08:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

advocado
Site Admin

advocado yükselme yolunda ilerliyor 

MesajTarih : Prş Hzr 15, 2006 00:05    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

Bu sistem kendi olusturularinca kullanildigi sitede de tam sorunsuz calismadigi icin bazi hatalar ciktikca onlari tek tek halletmek gerekiyor.

Aslinda calisma prensibini anlattigim sekilde calismasi gerekiyordu, ama bazen özgür davranabiliyor.

Bazi ayarlamalar yaptim. Artik iki nokta icin 100, üc nokta icin 250, dört nokta icin 750 puan gerekecek. Ileride noktalari daha da arttirabiliriz.

Sistem devreye girdiginden itibarenki mesaj sayisinin ve kayit tarihinin verilen puanlarda degeri var, bunu yukarida aciklamistim.

Bu arada önemli bir konuda herkesten bir ricada bulunmak isterim:
Bu sistemi bildiginiz gibi forumdaki kaliteli mesajlari, olumlu fikirleri, okunabilir yazilari öne cikarsin ve yazarlarini belli etsin diye eklemistik.
Fakat simdi verilen oylarin aciklamalarinda bir sohbet ortami, "al gülüm ver gülüm" yakinlasmalari ve bir nevi takas sistemi olusmus. Hatta "sen bana 3'lük oy verdin, ben de karsilayayim, bu bir", baska mesajda "bu iki", digerinde "bu da üc" diye oy veren var. Smile
Pratik zekaya diyecek bir sey yok elbet, ama sistem bu degildi aslinda, amac bu degildi.
Hatta sistemi duyurdugum ilk mesajimda böyle olabilecegini biraz sezinlemis ve "Bu sistemin amacı birini sırf şahsiyetinden dolayı yüceltmek, ona teşekkür etmek, arkadaşa iyilik yapmak, düşmanla ya da yıldızın barışmadığı kişiyle savaşmak ya da ona haddini bildirmek değildir.
Bu yüzden sistemi lütfen amacına uygun kullanalım, forum ittifakları oluşturarak puanlama savaşlari başlatmayalım." yazmistim.

Simdi tekrar bu konuyu düsünmenizi rica ediyorum. Lütfen oy verirken bunlari hatirlayalim. Amaci disindaki oylar aniden silinebilirler.

Sistemle ilgili garip hatalar görürseniz yine belirtmeye devam edin lütfen. Daha cok hata cikacagina eminim. Wink

En son advocado tarafından Prş Hzr 15, 2006 14:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Düşünebiliyor musun? Sadece oyun oynayarak muhteşem sohbet, chat ve para kazanıyorum.
beko94

beko94 hafif tökezlemiş ve henüz belirsiz

MesajTarih : Prş Hzr 15, 2006 00:09    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar bencede çok güzel olmuş hatta ben konuyu açan arkadaşa puan atacaktım ama puan limitim dolmuş.

DuMaNYaK

MesajTarih : Prş Hzr 15, 2006 00:10    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

YAA ADMİN HAZIR VERİLEN +1 LERDE DÜŞÜŞE GİTMİŞKEN HAZIR MSJDADA DÜŞÜŞE GİTSEN İİ OLMAZMI!!???

ÇOK MSJ İSTİYOSUN YAW...

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    OGame-TR Forum Ana Sayfası -> OGame-TR / OGame Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız