Tarih
: Pts Arl 24, 2007 20:38
Mesaj konusu : Aydan görülmeyen filo hareketi artık görülürmü oldu?
merhaba arkadaşlar,
bulunduğum evren operatörüne de yazdım ama hala cevap gelmedi buraya yazmak ve paylaşmak bilgilenmek istedim
bilenler bilir konuşlandırmak olarak yolladığımız filoyu geri çağırdığımızda genel durumda gözükmüyor dolaysıyla aydan gözükmüyordu... ancak bugün dikkatimi çeken nokta genel durumda konuşlandırmak göreviyle yolladığım filonun dönüşünü genel durumda görmemdi ve şimdi soruyorum bu filo doğal olarak aydan da görülecek ve ayı olanla ayı olmayan arasında bir dengesizlik mi olacak ve filolar korunamayacak mı...
op tna bu konuda cevap alacagini pek tahmin etmiyorum
sana tavsiyem oyunu gelistirenlere mail atman ama onlarda yogundur
en iyisi oyunun orjinal forumunun uygun yerine msj atman
ister konuşlandirmak , ister nakliye , ister sökmek , isterse de saldiri komutu ile "gezegenden" filo kaldirdiğin zaman bu filo hareketleri gezegenin aydan radarlandiği zaman görülür. KOMUTU NE OLURSA OLSUN GÖREVİNİ TAMAMLAMADAN geri çağırılan filolar aydan takip edilemez.
Senin görmen önemli değil dostum. Sökmek dısındaki tüm görevler geri cagırıldıgında görülemez. Sökmek görülüyor cnkü ben cok kitlediğimi bilirim. Ama öbürlerini radardan göremedim acıkcası
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız