OGame-TR Forum Ana Sayfası OGame-TR
Türkçe OGame Rehberinizin Forumu

:: SSS :: Arama :: Üye Listesi :: Kullanıcı Grupları :: Kayıt Ol
:: Profil :: Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun :: Login 

!!!!HeRkEsE BeNdEn HaMmAdDe!!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    OGame-TR Forum Ana Sayfası -> 1. ve 2. Evrenler

Sizce bu ittifak vaatleri nasıl?
Mükemmel. Hemen girerim.
0%
 0%  [ 0 ]
Güzel. Girmeye çalışırım.
0%
 0%  [ 0 ]
İyi. Belki girerim.
0%
 0%  [ 0 ]
Eh işte. Çok az ihtimalde olsa girerim.
0%
 0%  [ 0 ]
B.k gibi. İşim bile olmaz. (Aslında herkezin bu şıkkı seçeceğini bildiğim için bu şıkkı koymamalıydım.)
100%
 100%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 5

Yazar Mesaj
AAT.BH

AAT.BH daha yolun başında 

MesajTarih : Cum Şub 08, 2008 11:37    Mesaj konusu : !!!!HeRkEsE BeNdEn HaMmAdDe!!!! Alıntıyla Cevap Ver

Beni tanıdınızmı? "Evet tanıdık!" sesleri duyuyorum. Haklısınız. Ben eskiden 1. evrenin imparatoru AAT.BH'yim... diyemicem (gider kendine yeni bir tarak alırsın.) Neyse sadede gelelim. Ben makul durumlardan 1. evrende yükselme durumlarındayken banlanmıştım. Ve bugün ben yeniden 1. evrende oynamaya başladım. Ve bu yıl okuldan karne alınıp evde ağızlar, burunlar patladıktan hemen sonra ittifağımı açacam. İttifağım şuan yapım aşamasında. Ama bu ittifağın hepsinden farklı bir yanı var. Bu fark nedir derseniz oda her giren için menden makul miktarda hammaddeler(hammaddeler diyiyorum yani metal, kristal, deu.) Durun daha bitmedi ayrıca herkese istediğiniz ogame paketlerinden bir tanesi (karanlık madde, comander paketi, mühendis, jeolog, teknokrat, filo amirali) verilecektir. Ama tabi bu hediyelerden sonra sizinde benim için yapmanız gereken bir takım şeyler var (al gülüm, ver gülüm hesabı Wink ) Şuan bunlar nedir söylemiyorum. Neyse ayrıntılı bilgiler gelecekte verilecektir. Gözünüz bu başlıkta olsun.

!!!!BU BİR AAT.BH ORGANİZASYONUDUR!!!

keroine

keroine forumun değerli bir üyesi keroine forumun değerli bir üyesi 

MesajTarih : Pzr Şub 10, 2008 00:31    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

seni tanıyamadım valla kimlerdendin sen mr.green
ogame paketlerini nasıl veriyorsun 1.evrenin çırağına söylüyon alıp geliyor heralde Very Happy
bu arada ittifağa puanı senden yüksek biri girerse nasıl maden yardımı yapacan oda merak konusu
son olarakta ittifak nasıl yapım aşamasında temel atmaya başbakan rte yi çağırdınmı ki.

bu sorularımın cevabını istiyorum

ayrıca evet en son şıkkı işaretledim

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    OGame-TR Forum Ana Sayfası -> 1. ve 2. Evrenler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız