|
Beni tanıdınızmı? "Evet tanıdık!" sesleri duyuyorum. Haklısınız. Ben eskiden 1. evrenin imparatoru AAT.BH'yim... diyemicem (gider kendine yeni bir tarak alırsın.) Neyse sadede gelelim. Ben makul durumlardan 1. evrende yükselme durumlarındayken banlanmıştım. Ve bugün ben yeniden 1. evrende oynamaya başladım. Ve bu yıl okuldan karne alınıp evde ağızlar, burunlar patladıktan hemen sonra ittifağımı açacam. İttifağım şuan yapım aşamasında. Ama bu ittifağın hepsinden farklı bir yanı var. Bu fark nedir derseniz oda her giren için menden makul miktarda hammaddeler(hammaddeler diyiyorum yani metal, kristal, deu.) Durun daha bitmedi ayrıca herkese istediğiniz ogame paketlerinden bir tanesi (karanlık madde, comander paketi, mühendis, jeolog, teknokrat, filo amirali) verilecektir. Ama tabi bu hediyelerden sonra sizinde benim için yapmanız gereken bir takım şeyler var (al gülüm, ver gülüm hesabı ) Şuan bunlar nedir söylemiyorum. Neyse ayrıntılı bilgiler gelecekte verilecektir. Gözünüz bu başlıkta olsun.
!!!!BU BİR AAT.BH ORGANİZASYONUDUR!!!
|