OGame-TR Forum Ana Sayfası OGame-TR
Türkçe OGame Rehberinizin Forumu

:: SSS :: Arama :: Üye Listesi :: Kullanıcı Grupları :: Kayıt Ol
:: Profil :: Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun :: Login 

Reputation Puanlarıyla İlgili önemli duyuru

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    OGame-TR Forum Ana Sayfası -> OGame-TR / OGame
Yazar Mesaj
PaX
Moderatör

PaX oldukça gayretli 

MesajTarih : Cmt Tem 15, 2006 22:13    Mesaj konusu : Reputation Puanlarıyla İlgili önemli duyuru Alıntıyla Cevap Ver

Rep. puanlarını asıl amacıyla değilde kafasına göre kullananların sayısı gitgide arttığı için bununla ilgili bir ceza sistemi getirmeye karar verdik..

Bundan böyle belirli bir nedeni olmadan, gerektiği amaçla verilmeyen ve/veya sürekli verilen +/- Rep. puanları için cezai işlem uygulanacaktır..

Lütfen verdiğiniz bütün Rep.Puanlarının nedenlerini belirtin..

NOT: 1- Eğer haksız yere (-) Rep aldığınızı düşünüyorsanız bana özel mesaj ile bildirin.. Yazdığınız mesaja kastettiğiniz Rep. puanının hangi konu başlığına ve kimin tarafından verildiğini belirtin..

2- Bir başlıktaki mesajlar için sadece 1 kere +/- Rep. verebilirsiniz..
Örneğin X kullanıcısı "a" başlığı açtığında, bu x kullanıcısının a başlığındaki 1den fazla mesajına +/- Rep veremezsiniz..

3- Eğer ceza almanıza neden olacak Rep. puanı verdiğinizi düşünüyorsanız; l ütfen bana özel mesaj ile bildirin.. Rep. Puanının kime verildiğini ve hangi başlık için verildiğinide yazın..
"X isimli kullanıcı verdiğim bütün Rep. puanları artniyetliydi, lütfen silinsin" Şşeklindeki bir mesaj kabul edilemez!.

4- Bu uyarıdan önce abartılı verilen Rep. puanlarıda cezaya tâbi tutulabilir!.

PaX
Moderatör

PaX oldukça gayretli 

MesajTarih : Cmt Ağu 11, 2007 15:43    Mesaj konusu : Alıntıyla Cevap Ver

Repleri kontrol ederken farkedip, birkaç şey hatırlatmak istedim;

- Eğer haksız / gereksiz Rep aldığınızı düşünüyorsanız bana özel mesaj ile bildirin..
Haksız yere verilen (+) Rep puanları incelemelerde silinir, ancak (-) Rep puanları, repi alan kullanıcı şikayet etmedikçe silinmez..

- Eğer aynı kullanıcının aynı konuda altalta rep puanlarını görüyorsanız, bu reputation listesinden konu başlığına girmeye çalışın.. giremiyorsanız silinmiş bir konuya ait rep demektir.. Bir konu silindiğinde, o konu için verilen rep puanı bir sonraki puanın adını alır..
Silineceğini bildiğiniz bir konuda bir kullanıcıya rep vermişseniz mutlaka yorum bölümüne rep verme sebebini ve kullanıcı adınızı belirtin.. Aksi taktirde bu boş rep puanları silinecektir..
Bu şekilde rep puanına sahipseniz, mutlaka bana bildirin..

NOT: Lütfen bana bildirdiğiniz rep incelemesi talebinde hangi rep puanını kastettiğinizi (koplaya / yapıştır yolu ile) belirtin

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    OGame-TR Forum Ana Sayfası -> OGame-TR / OGame Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız